ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2019

 
 

Argument [14/01/2019]

 
Miercuri, 16 ianuarie, pot apărea probleme cu apa în Reşiţa
     
Miercuri, 16 ianuarie, pot apărea probleme cu apa în Reşiţa

La solicitarea conduceri TMK, operatorul judeţeană de apă şi canal, SC Aquacaraş SA, anunţă că va proceda la întreruperea alimentării cu apă brută a uzinei de apă din Municipiul Reşiţa, între orele 7-12. Din acest motiv există posibilitatea ca furnizarea  apei în Municipiul Resita să aibe scăderi de presiune/întreruperi în funcție de consum pe anumite zone, (etajele superioare)  pentru intervalul orar 12-16.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY