ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 ianuarie 2019

 
 

Ziarul Clujean [14/01/2019]

 
Bilanțul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca pe anul 2018
     
Bilanțul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca pe anul 2018

Vineri, 11 ianuarie, la Cluj Arena a avut loc evaluarea activităţii pe anul 2018 a Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, respectiv a activității Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj. Cu această ocazie au fost prezentate cele mai importante rezultate obţinute în anul  2018 de efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca care au constatat, pe parcursul anului trecut, peste 400 de fapte penale, din care 187 au fost constatate independent şi 230 în cooperare cu poliţia sau alte structuri. De asemenea, s-au aplicat 3353 de sancţiuni contravenţionale din care 2127 cu avertisment scris şi 1226 cu amendă, în valoare totală de 519891 lei. Totodată, au fost prezentate misiunile executate de Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca pe parcursul anului precedent. Astfel, au fost executate 999 de misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări de protest, manifestări cultural artistice, sportive, promoţionale, manifestări religioase și la acțiuni de protecție antiteroristă în județul Cluj, și un număr de 436 de misiuni în sprijinul inspectoratelor de jandarmi judeţene din zona de responsabilitate. Pe de altă parte, au fost executate un număr de 1.124  misiuni de menţinere a ordinii publice şi 457 de acţiuni executate în cooperare cu alte instituţii (Poliţia, organele silvice, organele piscicole, executorii judecătoreşti, I.T.M. Cluj, Electrica, CTP, structurile teritoriale ale D.I.I.C.O.T., D.G.A. şi B.C.C.O, organele administrației publice locale, structurile Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș). De asemenea, au fost depistate 3 persoane urmărite naţional. De altfel, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au executat peste 170 de mandate de aducere. Dintre misiunile executate de Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca le amintim pe cele mai importante, (...)

[cititi articolul complet în Ziarul Clujean]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Ziarul Clujean :
 
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY