ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 ianuarie 2019

 
 

Ziarul Clujean [14/01/2019]

 
Italian păcălit de o româncă. El i-a dat o adevărată avere
     
Italian păcălit de o româncă. El i-a dat o adevărată avere

O româncă de 30 de ani a reușit să păcălească într-un mod incredibil un italian de 36 de ani din Vicenza. Femeia i-a spus bărbatului că bebelușul cu care era însărcinată este al lui, după ce cei doi au avut o relație. Drept pentru care, bărbatul și-a asumat responsabilitatea. I-a închiriat un apartament și s-a îngrijit ca femeii și copilului să nu-i lipsească nimic. Doar că femeia a decis să se întoarcă definitiv în România, iar atunci italianul i-a oferit 50.000 de euro. În cele din urmă, bărbatul a angajat un detectiv și așa a aflat că a fost păcălit. Femeia era căsătorită, iar soțul ei era de fapt tatăl copilului. Italianul a dat-o în judecată pe femeie, care este acuzată de fraudă în formă agravantă, scrie ilgiornaledivicenza.it. Post-ul Italian păcălit de o româncă. El i-a dat o adevărată avere apare prima dată în Ziarul Clujean.

[cititi articolul complet în Ziarul Clujean]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Ziarul Clujean :
 
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY