ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 ianuarie 2019

 
 

Realitatea Vâlceană [14/01/2019]

 
Conflict între meseni la restaurant: Stabilirea darului, motiv de scandal și violență!
     
Conflict între meseni la restaurant: Stabilirea darului, motiv de scandal și violență!

In dimineata de 14 ianuarie a.c., politistii au fost sesizati de doua persoane, angajati ai unui restaurant din Rm Valcea cu privire la faptul ca in localul respectiv, in timpul unei petreceri de botez, a izbucnit un conflict spontan intre mai multi meseni. Polițiștii din cadrul Politiei municipiului Ramnicu Valcea, Serviciului de Actiuni Speciale si jandarmii au intervenit la fata locului, conflictul fiind aplanat. Din primele date se pare ca cele 7 persoane implicate, 2 femei si 5 barbati, se cunoasteau intre ei, iar conflictul a pornit de la stabilirea darului. Toate cele 7 persoane au fost transportate la spital, pentru ingrijiri medicale, dar nimeni nu a ramas internat. Se fac cercetari pentru tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere si lovire sau alte violente.

[cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Realitatea Vâlceană :
 
 
[Toate articolele din: Realitatea Vâlceană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY