ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 ianuarie 2019

 
 

Jurnalmm [14/01/2019]

 
Pompierii maramureșeni au intervenit la 6 situații de urgență în acest sfârșit de săptămână
     
Pompierii maramureșeni au intervenit la 6 situații de urgență în acest sfârșit de săptămână

În intervalul 12.01.-14.01.2019, pompierii maramureșeni au intervenit la 6 situații de urgență. Sâmbătă, 12.01., pompierii băimăreni au intervenit, alături de SVSU Șișești, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară din Șișești. Flăcările au distrus circa 20 de metri pătrați din construcția de lemn, un congelator, documente personale și diverse obiecte de mobilier și textile. Tot pompierii băimăreni au intervenit sâmbătă la Cavnic pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. A ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Militarii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit în Fersig, unde un acoperiș a fost cuprins de flăcăril. Au ars circa 4 metri liniari de grindă din lemn din podul casei  și s-au degradat o parte din pereții locuinței. Duminică, 13.01., pompierii vișeuani au lichidat un incendiu la un coș de fum. A ars doar funinginea din coșul de fum. Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un container de resturi menajere. Au ars circa 1200 kg de deșeuri menajere. Pompierii băimăreni  au intervenit pe strada Iazului pentru a lichida un incendiu izbucnit la o locuință improvizată. Focul a mistuit circa 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn și diverse electrocasnice, mobilier și materiale textile.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY