ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 ianuarie 2019

 
 

Impact în Gorj [14/01/2019]

 
Primele rezultate în urma întâlnirii de la Ministerul Energiei
     
Primele rezultate în urma întâlnirii de la Ministerul Energiei

În urma discuțiilor care au avut loc în această dimineață la sediul Ministerului Energiei, liderii de sindicat au primit asigurări că salariații Complexului Energetic Oltenia vor primi vauchere de vacanță. În privința creșterilor salariale s-a stabilit că acestea ar putea să aibă loc doar la salariații care lucrează în producție. Articolul Primele rezultate în urma întâlnirii de la Ministerul Energiei apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY