ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 ianuarie 2019

 
 

News Buzău [14/01/2019]

 
Anul Patriarhului
     
Anul Patriarhului

O, cum se repetă istoria! Nu au apus de mult vremurile în care conducătorii erau în mod public adulați, iar în ascuns se făceau bancuri pe seama lor. Cei ce au trăit acele vemuri nu pot uita ridicolul situației. Lăudătorii își dădeau coate și doar cel lăudat credea cuvintele. Poate că, în anumite situații, lauda adusă conducătorilor politici sau artiștilor ar părea îndreptățită. Când este vorba de preoți sau de episcopi asemenea cuvinte nu își au locul, din motive spirituale.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY