ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 ianuarie 2019

 
 

Rafael Nadal a obţinut prima victorie în sezon la Australian Open, la capătul unei partide ieşite din tiparele (...)

ProSport [14/01/2019]

 
Rafael Nadal a obţinut prima victorie în sezon la Australian Open, la capătul unei partide ieşite din tiparele tenisului actual. VIDEO: execuţii de punctul zilei reuşite de Rafa
     
Rafael Nadal a obţinut prima victorie în sezon la Australian Open, la capătul unei partide ieşite din tiparele tenisului actual. VIDEO: execuţii de punctul zilei reuşite de Rafa

Australian Open 2019: Rafael Nadal nu a cedat set în primul meci oficial jucat după abandonul de la US Open 2018.

[cititi articolul complet în ProSport]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din ProSport :
 
Schimbare majoră în handbalul românesc: în ce condiţii vor mai putea antrena străinii în ligile naţionale. Bonus, încă o (...)
Schimbare majoră în handbalul românesc: în ce condiţii vor mai putea antrena străinii în ligile naţionale. Bonus, încă o regulă, pe lângă cea U21
Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal s-a întrunit pentru prima dată în 2019 (...)
Stoian, primele declaraţii în tricoul FCSB. Ce se întâmplă cu tatuajul dedicat Universităţii Craiova şi ce nou desen îşi (...)
Stoian, primele declaraţii în tricoul FCSB. Ce se întâmplă cu tatuajul dedicat Universităţii Craiova şi ce nou desen îşi face pe piele dacă va cuceri titlul cu (...)
Adrian Stoian, noul transfer al FCSB, a susţinut prima sa conferinţă ca jucător al vicecampioanei (...)
Adevărata dimensiune a investiţiilor maghiare în fotbalul din secuime: o sumă uriaşă şi un criteriu primordial de acces (...)
Adevărata dimensiune a investiţiilor maghiare în fotbalul din secuime: o sumă uriaşă şi un criteriu primordial de acces etnic. Unde sunt trimişi juniorii români: "La noi e important ca limba (...)
Proiect fotbalistic spectaculos conceput de maghiari. Suma impresionantă investită în academiile (...)
Patronul din Liga 1 care-şi pune jucătorii să citească! Exemplul pozitiv: Când şi-a luat o carte din benzinărie, colegii (...)
Patronul din Liga 1 care-şi pune jucătorii să citească! Exemplul pozitiv: "Când şi-a luat o carte din benzinărie, colegii nu înţelegeau ce a păţit"
Un patron din Liga 1 Betano se bucură că are în lot jucători care citesc, dar îi îndeamnă pe toţi (...)
Devis Mangia i-a stabilit valoarea lui Mitriţă şi spune când îl lasă pe atacant să plece de la Craiova: Până atunci stă (...)
Devis Mangia i-a stabilit valoarea lui Mitriţă şi spune când îl lasă pe atacant să plece de la Craiova: "Până atunci stă aici". Ce alt jucător de la Universitatea propune la (...)
Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, vede echipa sa jucând din nou în cupele europene, (...)
 
[Toate articolele din: ProSport +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY