ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2019

 
 

Impact în Gorj [13/01/2019]

 
Ziua Culturii Naţionale – manifestare omagială de muzică, dans și poezie
     
Ziua Culturii Naţionale – manifestare omagială de muzică, dans și poezie

Școala Populară de Artă, alături de Consiliul Județean Gorj, Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj, Muzeul Județean Gorj “Alexandru Ștefulescu” și Cenaclul “Columna”, organizează marți, 15 ianuarie, Ziua Culturii Naționale, o manifestare omagială de muzică, dans și poezie. Programul din cadrul acestei manifestări: – ora 16:00, la Muzeul Județean Gorj “Alexandru Ștefulescu” , vă invităm la spectacolul de balet, muzică și poezie “Totu-i vis și armonie”. Vor avea loc momente coregrafice interpretate de cursanții clasei de balet, coordonați de doamna Liliana Tăbuș. În cadrul acestui spectacol vom avea parte și de un microrecital de poezie din creația lui Mihai Eminescu, susținut de Ana Maria Păuna, moment artistic realizat cu sprijinul actorului Adrian Olteanu. Așadar, cursanții noștri se pregatesc cu entuziasm în sala de balet și așteaptă cu emoție să vină în fața dumneavoastră cu momentele pregătite de ei. Fiecare spectacol de balet îi îmbogățește spiritual și emoțional pe cei care îl vizionează și îi inspiră să viseze. – ora 18:00, la Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj, vor avea loc recitaluri de muzică și poezie. În programul instituţiei noastre sunt incluse audiţii muzicale pe versuri de Mihai Eminescu sau dedicate acestuia. Își vor da concursul Cristina Boian, Olimpia Bălășoiu, Yasmine Polacek, Sorin Bivolaru, acompaniați de orchestra formată din profesorii instituției, condusă de domnul Constantin Argint. Scriitorii, membri ai Cenaclului Columna, alături de elevii Colegiilor Naționale Tudor Vladimirescu, Spiru Haret și Ecaterina Teodoroiu, vor suține un recital de poezie. Aceste activităţi cultural-artistice au scopul să ne reamintească importanţa artelor şi a culturii pentru păstrarea identităţii naţionale. Articolul Ziua Culturii Naţionale – manifestare omagială de muzică, dans și poezie apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY