ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2019

 
 

Impact în Gorj [13/01/2019]

 
Încet, dar sigur, opozanții lui Vîlceanu (pro)puși pe liber
     
Încet, dar sigur, opozanții lui Vîlceanu (pro)puși pe liber

Dan Vîlceanu, a propus în ședința BPJ a PNL, excluderea consilierului local de la Târgu Jiu, Mihai Paraschiv un opozant activ al PSD. Acestuia i s-ar reproșa unele declarații făcute la adresa colegilor din PNL. Jurnalistul Narcis Daju a avut o reacție promptă vis-à-vis de ceea ce consideră o epurare a liberalilor autentici din PNL: “În caz că nu vă explicați de ce dă afară Dan Vîlceanu, pe rând, toți anti-pesediștii și toți liberalii din PNL. Acum, i-a venit rândul lui Mihai Paraschiv. Cu ocazia asta, Paraschiv își pierde și locul de consilier local. Vă rog să vă uitați cu ce râși pesedizați rămâne PNL-ul în Consiliul Local Târgu Jiu, dupa revocarea lui Paraschiv, și ce pesedist intră în locul lui.” Nicolae Ivan, directorul redacției Sabotorii Gorjului crede că lovitura îi este dată, indirect, primarului Romanescu: “O văd (n.r. “propunerea”) normal, fiindcă este liberal …și este vocal anti PSD. PNL, la Gorj este condus de pesediști!” În ședința viitoare, BPJ al PNL Gorj va lua o decizie în privința lui Paraschiv. Articolul Încet, dar sigur, opozanții lui Vîlceanu (pro)puși pe liber apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY