ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2019

 
 

Impact în Gorj [13/01/2019]

 
Greu de restituit! Donațiile pentru “Cumințenia Pământului” nu au fost restituite încă
     
Greu de restituit! Donațiile pentru “Cumințenia Pământului” nu au fost restituite încă

Ministerul Culturii a restituit până acum 362.494 lei din cei 1,2 milioane de euro strânși în cadrul campaniei de donații publice pentru achiziționarea sculpturii “Cumințenia Pământului” a lui Constantin Brâncuși, notează Hotnews. Instituția trebuia să restituie toți banii până la finalul anului 2018, însă în decembrie termenul a fost prelungit până pe 31 decembrie 2019. ”Ministerul Culturii și Identității Naționale a început demersurile pentru restituirea sumelor donate în cadrul campaniei de subscripție publică pentru achiziționarea sculpturii “Cumințenia Pământului” și a restituit până la această dată suma de 362.494 lei, din totalul încasat prin contul deschis la Trezoreria Statului de 370.811 lei. În vederea protejării intereselor tuturor cetăţenilor care s-au implicat în campania de donaţie, MCIN va continua întâlnirile de lucru și colaborarea cu toate instituțiile de credit implicate în acțiunea de restituire a donațiilor efectuate pentru achiziționarea operei Cumințenia Pământului”, se arată într-un răspuns trimis de Ministerul Culturii la solicitarea Hotnews. În ceea ce privește restul sumelor donate, Ministerul Culturii invocă o „operaţiune amplă şi complexă” care presupune implicarea „unor persoane juridice de drept privat cu sau fără scop lucrativ cu care ministerul a încheiat contracte pentru a sprijini colectarea fondurilor, în numele şi pe seama sa”. Persoanelor care au donat folosind una din modalitățile de mai jos li se vor restitui banii fără a fi necesare demersuri suplimentare: – prin virament (ordin de plată în lei/dispoziție de transfer valutar intrabancar și interbancar); – donații prin intermediul site-ului campaniei www.brancusiealmeu.ro cu plată prin card bancar; – transfer bancar electronic (internet banking); – prin SMS, pentru numerele de telefon active. Pentru donaţiile provenite prin SMS, returnarea se va face prin (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY