ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 ianuarie 2019

 
 

Impact în Gorj [13/01/2019]

 
Dan Vîlceanu vrea să scape de Paraschiv! Romanescu: Este jenant pentru PNL
     
Dan Vîlceanu vrea să scape de Paraschiv! Romanescu: Este jenant pentru PNL

În ultimul Birou Politic Județean liberalii au votat propunerea de excludere a unuia dintre cei mai vechi liberali. Mihai Paraschiv este cu un picior afară din PNL după ce președintele Dan Vîlceanu a propus elimiarea sa din partid. „În cadrul BPJ s-a luat decizia prin vot secret cu 21 de voturi pentru și 5 împotriva pentru ca Biroul să facă în următoarea sedință propunerea pentru excluderea din calitatea de membru de partid a domnului Mihai Paraschiv. Este o acțiune premergătoare acestei propuneri de excludere care va fi ulterior votată în cadrul BPJ al PNL”, a declarat purtătorul de cuvânt Denisa Șuță. Două nume propuse, unul sancționat Pentru sancționare a fost propus și Gheorghe Pecingină însă colegii s-au opus, în cazul lui Mihai Prunariu lucrurile au stat diferit. „A fost o propunere de excludere făcută de președintele Dan Vîlceanu și a motivat-o privind atacurile la persoane, deservicii pe care le-ar fi adus Paraschiv partidului prin declarațiile sale politice. Urmează ca Paraschiv să-și spună punctul de vedere. Momentan s-a votat doar propunerea de excludere, nu excluderea efectivă!”, a declarat vicepreședintele PNL Gorj Gheorghe Grivei. „Este o eroare!” Cel propus pentru excludere susține că nu știe motivele pentru care colegii au propus asa ceva. Paraschiv susține că la mijloc este vorba despre o eroare. „Nu știu nimic, am aflat dar nu știu cum aș putea fi exclus dacă eu fac parte din organizația municipală. Nu știu care sunt motivele. Am parcurs de mai multe ori statutul și prin organizația de tineret am lucrat chiar la multe amendamente aduse statului PNL și deci îl cunosc foarte bine. Trebuia să fiu și eu întrebat dar aștept să fiu invitat ca să-mi susțin punctul de vedere. Nu cred că se va ajunge la excludrea mea, este o eroare!”, a declarat Mihai Paraschiv. “Nu se poate colabora cu Dan Vîlceanu” Președintele PNL (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY