ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2019

 
 

Impact în Gorj [13/01/2019]

 
Ion Iordache: „ALDE Gorj sprijină angajaţii companiei“. „Bă, Iordache, al cui e, bă, Ministerul Energiei?“
     
Ion Iordache: „ALDE Gorj sprijină angajaţii companiei“. „Bă, Iordache, al cui e, bă, Ministerul Energiei?“

Ion Iordache, președintele ALDE Gorj, a emis un comunicat de presă în care deplânge situația minerilor și energeticilor, deși ministerul care se ocupă de acest domeniu este condus de către un reprezentant al partidului din face parte: „Minerii şi energeticienii au rămas printre singurele categorii profesionale din România ale căror venituri nu au crescut. Condiţiile lor de muncă sunt printre cele mai dificile iar legislaţia nu-i ajută cu nimic. La conducerea companiei este un personaj animat doar de propriile interese. În acest context, de-a lungul timpului, conducerea ALDE Gorj a tras numeroase semnale de alarmă care aveau menirea de a evita situaţia din aceste zile. De fiecare data, Sorinel Boza, o parte dintre sindicalişti şi parlamentarii ne-au asigurat că lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Acum, în al doisprezecelea ceas, facem apel la responsabilitate, la calm. ALDE Gorj sprijină angajaţii companiei şi vom face toate demersurile pentru un dialog corect, soluţionarea revendicărilor şi dezamorsarea conflictului“, a declarat preşedinte ALDE Gorj, Ion Iordache. Replică din partea vicepreședintele PNL Gorj Replica a venit din partea lui Gheorghe Pecingină, vicepreședintele PNL Gorj: „Să vină ministrul «bate vântul de ne îndoaie». Voiam să stau deoparte în acest scandal privind drepturile minerilor din CEO, dar nu mai pot, simt c-o iau razna când văd ipocrizia, impostura și nesimțirea unora precum marele lider al ALDE Gorj, „preocupat” de soarta angajaților din mineritul gorjean. Tupeul acestui individ sfidează normalitatea. E dominat doar de interese personale, i se rupe de-a dreptul de amărâții din minerit – și nu numai. Una din două: ori este un incompetent dublat de neica nimeni, ori joacă un teatru meschin și bine calculat. Vrea să arate că se implică, dar… bă, Iordache, al cui e, bă, Ministerul (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY