ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 ianuarie 2019

 
 

Șase victime într-un accident rutier petrecut la Polovragi. O fetiță de 10 ani are coloana fracturată

Impact în Gorj [13/01/2019]

 
Șase victime într-un accident rutier petrecut la Polovragi. O fetiță de 10 ani are coloana fracturată
     
Șase victime într-un accident rutier petrecut la Polovragi. O fetiță de 10 ani are coloana fracturată

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă, în comuna Polovragi, din judeţul Gorj. Un microbuz înmatriculat în Constanța, în care se aflau două familii care se întorceau de Rânca, s-a izbit de construcția din beton care delimitează granița județului Gorj. Șase persoane, printre care doi copii, au fost rănite în urma accidentului. Victimele sunt doi bărbaţi şi două femei, fiind soţ si soţie şi doi copii, de 10 şi 14 ani. Fetiţa de zece ani a suferit o fractură de coloană şi a fost transportată la un spital din Bucureşti cu elicopterul SMURD. Șoferul este rănit grav, cu fracturi la picioare. „Planul Roșu“ de intervenție Ca urmare a numărului mare de persoane rănite, autoritățile au declanșat „Planul Roșu“ de intervenție. La faţa locului au intervenit două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi trei ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Potrivit Poliţiei, microbuzul este personal şi nu aparţine unei firme de transport. Autovehiculul a părăsit la un moment dat partea carosabilă și s-a izbit de construcția din beton, cu toate că drumul era drept. Salvatoarea din trafic Lăcrămioara-Maria Ion, angajată a Direcției Generale Management Urgențe Medicale din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență, le-a acordat primul ajutor răniților înainte de venirea salvatorilor de la ISU și a echipelor de ambulanță. „Lăcrămioara se deplasa către București alături de părinții și cei doi copii ai săi moment în care, în fața ei, s-a petrecut nefericitul eveniment. A oprit mașina, și-a lăsat copiii în grija bunicilor și a fugit într-un suflet să le ajute pe cele 6 victime ale accidentului. A cerut truse de prim ajutor celorlalți oameni care opriseră și, în același timp în care încerca să liniștească victimele care nu suferiseră leziuni foarte greve, și-a pus în practică (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY