ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2019

 
 

Impact în Gorj [13/01/2019]

 
Persoane fără adăpost atacate cu un cuțit de un târgujian beat
     
Persoane fără adăpost atacate cu un cuțit de un târgujian beat

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Târgu Jiu, aflat sub influența alcoolului a lovit cu pumnii și cu picioarele, dar și cu un cuțit, trei oameni fără adăpost, care se aflau în incinta Gării Târgu Jiu. Fapta a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. „Polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Tg-Jiu au reținut pt 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 51 de ani, din Tg-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Acesta, în timp ce se afla în Gara Tg-Jiu, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat trei persoane cu vârste cuprinse între 35 și 43 de ani, doi bărbați și o femeie, care frecventau gara, două din ele fără adăpost, care au domiciliul în Albeni, Deva și Târgu Mureș. În exercitarea de acte de violență, acesta a folosit și un corp tăietor – înțepător cu care i-a amenințat pe cei trei, acte care au tulburat ordinea și liniștea publică“, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj. Doar o victimă a avut nevoie de îngrijiri medicale. Agresorul a fost arestat pe o perioadă de 30 de zile În cursul zilei de sâmbătă, agresorul a fost prezentat procurorilor din cadrul Judecătoriei Târgu Jiu. Judecătoria Târgu Jiu a dispus față de bărbat măsura arestării preventivă pentru 30 zile. Articolul Persoane fără adăpost atacate cu un cuțit de un târgujian beat apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY