ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 ianuarie 2019

 
 

Impact în Gorj [13/01/2019]

 
Mihai Weber, parlamentarul care învârte afaceri de milioane
     
Mihai Weber, parlamentarul care învârte afaceri de milioane

2019 se anunță un an extrem de prosper pentru afacerile familiei Weber. Deputatul PSD, cunoscut drept unul dintre cei mai avuți aleși locali, a avut grijă ca business-urile să îi meargă ca unse, iar statutul de parlamentar l-a ajutat din plin. Afacerile din domeniul auto vor fi și anul acesta principala sursă de venit. Combinația dintre un nou sediu RAR în zona CET Târgu Jiu și service-ul auto învecinat, construit pe un teren cu o concesiune ridicolă, pare să fie rețeta succesului. Flerul în afaceri al deputatului Mihai Weber a explodat de când acesta a ajuns pe fotoliul de parlamentar. Business-urile familiei merg ca pe roate, iar anul ce tocmai a început pare să fie unul grozav. La veniturile anuale de parlamentar, de aproximativ 100.000 de lei, Mihai Weber adaugă bani frumoși cu ajutorul firmelor familiei. Se știe deja că domeniul auto este preferatul deputatului atunci când vine vorba de afaceri. 2019 se anunță încă de pe acum ca fiind un an foarte bun, deoarece va fi inaugurat noul sediu al Registrului Auto Român Gorj din zona CET Târgu Jiu. Este arhicunoscut faptul că Weber a reușit să pună mâna pe un teren fix lângă sediul RAR, totul pentru o concesiune care face să pălească orice afacerist local cu pretenții – 10 eurocenți metrul pătrat lunar, adică vreo 50 de bani. Weber + Predescu = Love(le) Pe cei 4.762 de metri pătrați din zona CET Târgu Jiu, adică fix lângă sediul în care va funcționa de anul acesta RAR Gorj, familia Weber va inaugura un nou service auto. Presa locală a amintit în trecut și despre legăturile dintre familia deputatului PSD și Șerban Predescu, nimeni altul decât șeful de la Gorj al Registrului Auto. Unul dintre asociații firmei în care acționar majoritar este Bogdan Weber, fiul deputatului Mihai Weber, a fost asociat într-o altă firmă cu Șerban Predescu. Articolul Mihai Weber, parlamentarul (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY