ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2019

 
 

Gorj Exclusiv [13/01/2019]

 
Belgher și Fugaru își fac televiziune online: ”O să vedeți cât s-a furat din Gorj!”
     
Belgher și Fugaru își fac televiziune online: ”O să vedeți cât s-a furat din Gorj!”

Belgher și Fugaru își fac televiziune online. ”O să vedeți cât s-a furat din Gorj! Avem documente. Vreau ca acești indivizi să se retragă din viața publică” a declarat consilierul PMP la Interviurile Infinit FM, referindu-se cel mai probabil la adversarii primarului Marcel Romanescu. Leonida Belgher și Ion Fugaru sunt susținători declarați ai edilului liberal al Târgu-Jiului. Ion Fugaru, om de afaceri în orașul Târgu-Cărbunești, consideră bună investiția într-un post local de televiziune. Fostul politician zice că inițiativa este sprijinită de un grup mai larg de persoane din județ.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY