ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2019

 
 

Gorj Exclusiv [13/01/2019]

 
”PSD este în opoziție la Motru. Primarul nu se mai poate plânge că nu-și poate face treburile”
     
”PSD este în opoziție la Motru. Primarul nu se mai poate plânge că nu-și poate face treburile”

”PSD este în opoziție la Motru. Primarul nu se mai poate plânge că nu-și poate face treburile” a declarat, la Interviurile Infinit FM, viceprimarul Cosmin Morega, unul dintre liderii locali ai organizației. Social-democrații nu se mai post baza pe sprijinul ALDE, UNPR sau al consilierului independent, deși, după alegerile locale din 2016, declarau că au majoritate în consiliul local. ”Noi, de doi ani spunem că nu este treabă serioasă cu ALDE la Motru. Când le convine votează, când nu, nu” a afirmat Morega.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY