ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 ianuarie 2019

 
 

Gorj Exclusiv [13/01/2019]

 
Zaharia neagă vehement că l-ar fi sabotat pe primarul Marcel Romanescu
     
Zaharia neagă vehement că l-ar fi sabotat pe primarul Marcel Romanescu

Neagă vehement că l-ar fi sabotat pe primarul Marcel Romanescu. ”Nici gând de așa ceva! Activitatea mea este măsurată zilnic de oameni din Primăria Târgu-Jiu” spune directorul Edilitara, Alexandru Zaharia. Edilul municipiului a acuzat societatea responsabilă cu deszăpezirea, că l-ar fi sabotat la ninsoarea din decembrie, când s-a acționat foarte prost în Târgu-Jiu. Zaharia crede că Romanescu a făcut acele declarații în calitate de om politic.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY