ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 ianuarie 2019

 
 

Gorj Exclusiv [13/01/2019]

 
Romanescu despre întâlnirea cu Ponta: ”Am discutat despre Casa de Cultură, centură, parcarea de la Super 2000, investiții care sunt blocate”
     
Romanescu despre întâlnirea cu Ponta: ”Am discutat despre Casa de Cultură, centură, parcarea de la Super 2000, investiții care sunt blocate”

Romanescu a avut o discuție față în față cu Ponta, în timpul vizitei de miercuri a fostului premier la Târgu-Jiu. ”Am discutat despre Casa de Cultură, centură, parcarea de la Super 2000, investiții care sunt blocate. Intenția mea a fost să-l conving pe Victor Ponta să susțină aceste proiecte în guvern” declară primarul Târgu-Jiului. Marcel Romanescu zice că n-au fost abordate teme de natură politică. Viorel Caragea crede, însă, că primarul Târgu-Jiului ar tatona politic cu Pro România, în condițiile în care nu se înțelege cu propriul partid, PNL. Fostul comandant IPJ afirmă că Gorjul pierde o grămadă de investiții din cauza războiului Ponta-Dragnea.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY