ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2019

 
 

Gorj Exclusiv [13/01/2019]

 
„Sondajul PSD ar putea fi o bombă cu ceas!” Cine spune asta?
     
„Sondajul PSD ar putea fi o bombă cu ceas!” Cine spune asta?

PSD Târgu-Jiu și-ar putea realiza propriul sondaj de opinie pentru desemnarea candidatului la primărie în 2020, susține prim-vicepreședintele Adrian Tudor. Liderii de la municipiu au temeri în legătură cu studiul comandat de șefii de la județ la Universitatea ”Constantin Brâncuși”. Tudor, unul dintre aspiranții la candidatură, e curios să vadă ce întrebări sunt în sondaj. Tudor crede că sunt ”petarde” informațiile, apărute în presa locală, conform cărora viceprimarul Târgu-Jiului, Aurel Popescu, ar fi ieșit primul în sondajul UCB, iar primarul comunei Runcu, Adi Câmpeanu, al doilea. Adrian Tudor a mai declarat, vineri, că persoanele care și-au asumat realizarea sondajului de opinie pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, vor trebui să arate că sunt ”suficient de înțelepte să gestioneze rezultatele”. “Poate fi o bombă cu ceas. Au fost sondaje de opinie realizate de UCB care au dat chix, dar și unele care au reflectat realitatea” a comentat viceprimarul Târgu-Jiului.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY