ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 ianuarie 2019

 
 

Gorj Exclusiv [13/01/2019]

 
Din nou scandal în PNL Gorj. Mihai Paraschiv, propus de Dan Vâlceanu pentru excluderea din partid!
     
Din nou scandal în PNL Gorj. Mihai Paraschiv, propus de Dan Vâlceanu pentru excluderea din partid!

Din nou scandal în PNL Gorj. Mihai Paraschiv, propus joi seară de Dan Vâlceanu pentru excluderea din partid. Dacă propunerea va trece la votul următor, Paraschiv va rămâne și fără mandatul de consilier municipal la Târgu-Jiu. Următorul pe lista PNL este Gore Popescu, fostul șef al dispărutului club de handbal Energia. Primarul Marcel Romanescu, care-și propusese ca-n acest an să îngroape securea războiului cu liderul județean Dan Vâlceanu, reacționează vehement. Îl acuză pe deputat că face jocurile PSD. Vicepreședintele Gheorghe Grivei ne-a declarat că propunerea de excludere din PNL a lui Mihai Paraschiv a fost făcută de Dan Vâlceanu. Consilierului municipal i se reproșează deservicii aduse partidului. Eduard Berca, prim-vicepreședinte PNL Târgu-Jiu, zice că nu doar Paraschiv ci și Gheorghe Pecingină a fost propus pentru sancționare. Numai că, BPJ-ul s-a opus. Victor Banța, vicepreședinte PNL, crede c-ar trebui să înceteze atacurile din interior și apărat prestigiul Partidului Național Liberal. Deși a avut multe poziții critice la adresa deputatului Dan Vâlceanu, Mihai Paraschiv ne-a declarat că nu știe nimic despre motivele care ar fi generat propunerea de excluderea a sa din partid. Marcel Romanescu reacționează virulent. Primarul PNL al Târgu-Jiului zice, indiferent de decizia partidului său, Mihai Paraschiv, pe care-l consideră cel mai virulent adversar al PSD din Gorj, îi va rămâne prieten. Romanescu declara, la început de 2019, că vrea să uite neînțelegerile din trecut și să colaboreze cu liderul județean Dan Vâlceanu. Acum, însă, acuză că PSD l-a vrut, de fapt, eliminat pe Mihai Paraschiv și a pus în operă acest lucru prin intermediul grupului Vâlceanu- (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY