ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 ianuarie 2019

 
 

Mesagerul Hunedorean [13/01/2019]

 
Veniturile unui europarlamentar pot ajunge la 20.000 de euro pe lună
     
Veniturile unui europarlamentar pot ajunge la 20.000 de euro pe lună

Bătălia pentru un loc în Parlamentul European a început. Alegerile europarlamentare vor avea loc în acest an, în ţara noastră, în 26 mai. Faţă de parlamentarii din ţară, cei din Parlamentul European sunt mult mai bine plătiţi. De aceea, lupta pentru un asemenea loc este foarte mare în partidele noastre. The post Veniturile unui europarlamentar pot ajunge la 20.000 de euro pe lună appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY