ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 ianuarie 2019

 
 

Mesagerul Hunedorean [13/01/2019]

 
Amendaţi pentru igienă
     
Amendaţi pentru igienă

Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare Hunedoara au dat amenzi de peste 18.000 de lei pe parcursul lunii decembrie, pentru abateri care puteau pune în pericol sănătatea consumatorilor. În urma controalelor derulate la unităţile de alimentaţie din judeţ au fost descoperite abateri legate de starea spaţiilor în care produsele alimentare sunt manipulate, prelucrate, precum şi cele de depozitare […] The post Amendaţi pentru igienă appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY