ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 ianuarie 2019

 
 

Jurnalmm [13/01/2019]

 
MAGAZIN ONLINE ANAF. Oferte de nerefuzat de la FISC. Catalogul produselor
     
MAGAZIN ONLINE ANAF. Oferte de nerefuzat de la FISC. Catalogul produselor

Ce produse vinde Fiscul, cât costă și unde le vezi. Listă prețuri de achiziționare. ANAF are o gamă variată de produse expuse online, de la batiste, articole vestimentare, până la electrocasnice, parfumuri, bijuterii, motociclete, mașini sau case. Site-ul este structurat în așa fel încât să conțină denumirea produselor, cantittea lor, prețul, județul, dar și persoana de contact de la ANAF. Vezi: Profita ACUM de aceasta ocazie! Croaziera pe Nil si sejur la Hurghada. Avion din Budapesta, plecare pe 29 ianuarie! Pentru toate aceste produse, Ministrul Finanţelor a anunţat intenţia inclusiv ca autorităţile să ceară mai puţini bani pentru maşinile şi locuinţele pe care le execută silit. ANAF Magazin Online 2019. Precizări Pe site-ul ANAF se precizează următoarele: Valorificarea bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se realizează în temeiul O.G. nr. 14/2007 pentru reglementarea modului şi a condiţiilor de valorificare a bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului, precum şi a Normelor metodologice de aplicare a O.G. nr. 14/2007, aprobate prin H.G. nr. 731/2007. Activitatea de valorificare a bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului cuprinde: – declararea bunurilor confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului de către deţinători- organelor de valorificare, – evaluarea de către o comisie de evaluare, – valorificarea efectivă sau atribuirea cu titlu gratuit sau distrugerea sau restituirea Bunurile confiscate sau intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului se valorifică de Ministerul Finanţelor Publice prin organele sale teritoriale respectiv direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene sau a municipiului Bucureşti precum şi administraţiile finanţelor (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY