ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 decembrie 2018

 
 

Vestea [9/12/2018]

 
La Bodești, ca la Napoli! În criza gunoaielor!
     
La Bodești, ca la Napoli! În criza gunoaielor!

Jale în satele din comuna Bodesti unde tomberoanele de gunoi par nederanjate de câteva săptămâni, spre bucuria unor cotarle care scormonesc prin gunoaie. Fotografiile din acest articol sunt din satul Dumbrăvele din respectiva comună dar din ce comentează oamenii pe net nici celelalte sate nu sunt văduvite de astfel de imagini care amintesc de orasul italian Napoli în celebra criză a gunoaielor. <<Aceste imagini sunt reale.Pot fi admirate pe ulițele comunei Bodești /satul Dumbrăvele si nu numai aici.Cred ca sunt 2 saptamani de cand tomberoanele sunt pline , sacii cu gunoaie stau pe la porti , câini se înfruptă din resturile găsite și împrăștiate.Acum întrebare pentru locuitorii comunei. 1. Cine credeti ca se face vinovat de proasta gestionare a serviciului de salubrizare, colectare a gunoiului menajer din comuna. 2.ce ar trebui să facem noi ca si locuitori care plătim un pret foarte mare pentru acest serviciu. 3. Aceasta stare este un accident sau se repeta foarte des. Va doresc succes si voi citi cu interes solutiile dumneavoastra STIMATI LOCUITORI AI COMUNEI BODESTI>>, spune un cetățean din comună care a postat respectivele poze. Unii internauți au făcut referiri și la firma care e operator de salubritate pe partea de colectare. Nu știm cine e vinovat de astfel de imagini – firma, administrația locală care permite o astfel de situație dar cert este că lucrurile sunt cum de văd: JALE!!! D.V. The post La Bodești, ca la Napoli! În criza gunoaielor! appeared first on (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY