ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 decembrie 2018

 
 

Deşteptarea [8/12/2018]

 
Bilanț la final de an la Filiala Bacău Cultul Eroilor
     
Bilanț la final de an la Filiala Bacău Cultul Eroilor

Activitatea desfășurată în ultimele șase luni de Filiala „Col. Corneliu Chirieș” din Bacău a Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria” (ANCERM) a fost trecută în revistă la ultima ședință din an a Comitetului Director. La reuniune au fost prezenți, alături de membrii comitetului și de șefii subfilialelor din județ, președintele de onoare al filialei, Dorian […] Articolul Bilanț la final de an la Filiala Bacău Cultul Eroilor apare prima dată în Deșteptarea- Ziarul Bacăului.

[cititi articolul complet în Deşteptarea]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Deşteptarea :
 
 
[Toate articolele din: Deşteptarea +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY