ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 decembrie 2018

 
 

Cronica Giurgiuveană [8/12/2018]

 
Pasaportul isi va schimba curand forma si continutul
     
Pasaportul isi va schimba curand forma si continutul

Pașaportul își va schimba curând forma și conținutul.  Pașapoartele vor avea un nou conținut și formă, potrivit Ministerului de Interne care a inițiat deja un proiect de hotărâre.  Coperta pașaportului se va schimba din din ,,roşu vişiniu” în ,,roşu închis”, iar pe coperta doi a pașapoartelor electronice pe lângă  “instrucţiuni şi obligaţii” se vor adăuga și “recomandări”.  Pe coperta I se va scrie  „Uniunea Europeană”, „România”  și va fi pusă stema țării. Se va elimina termenul „însoţitori” pentru că se vor elibera doar pașapoarte individuale, iar minorii nu vor mai fi incluși în documente deRead More The post Pasaportul isi va schimba curand forma si continutul appeared first on Cronica Giurgiuveana, Ziar Independent.

[cititi articolul complet în Cronica Giurgiuveană]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Cronica Giurgiuveană :
 
 
[Toate articolele din: Cronica Giurgiuveană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY