ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 decembrie 2018

 
 

Iuliei Albu i s-a 'zbârlit' COCOŞUL când a văzut HALUL în care a apărut Oana Roman: Dacă vrei să fii roz și să arăți ca o (...)

B1 Tv [8/12/2018]

 
Iuliei Albu i s-a 'zbârlit' COCOŞUL când a văzut HALUL în care a apărut Oana Roman: Dacă vrei să fii roz și să arăți ca o BRIOŞĂ EXPANDATĂ... (FOTO)
     
Iuliei Albu i s-a 'zbârlit' COCOŞUL când a văzut HALUL în care a apărut Oana Roman: Dacă vrei să fii roz și să arăți ca o BRIOŞĂ EXPANDATĂ... (FOTO)

Oana Roman a intrat în vizorul Iuliei Albu. Criticul de modă o desfiinţează pur şi simplu pe vedetă, după ce a văzut ce ţinută a purtat fata lui Petre Roman în cadrul unui eveniment public. REPEDE CLICK...

[cititi articolul complet în B1 Tv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din B1 Tv :
 
Marian Godină, reacţie DURĂ la adresa lui Grigore Leşe: Nu m-am putut abține și... (FOTO )
Marian Godină, reacţie DURĂ la adresa lui Grigore Leşe: "Nu m-am putut abține și..." (FOTO )
Grigore Leşe a stârnit revoltă pe reţelele de socializare, după ce a refuzat să continue un concert (...)
I. G. Duca, premierul care a pus țara mai presus decât viața. ''Îmi este indiferent ce va fi cu persoana mea. Eram (...)
I. G. Duca, premierul care a pus țara mai presus decât viața. ''Îmi este indiferent ce va fi cu persoana mea. Eram dator pentru salvarea ţării să fac ce am făcut'' (...)
Material realizat în cadrul "București-Centenar" - Program Cultural derulat de Primăria (...)
Dan Vâlceanu, vicepreşedinte PNL: Legea pensiilor nu a intrat în plen pentru că PSD nu are voturi necesare să o treacă/ (...)
Dan Vâlceanu, vicepreşedinte PNL: Legea pensiilor nu a intrat în plen pentru că PSD nu are voturi necesare să o treacă/ Este un proiect prost şi neconstituţional (...)
Vicepreşedintele PNL, deputatul Dan Vâlceanu, a precizat miercuri după ce PSD a retras proiectul (...)
România se UMPLE de rable ABANDONATE de ucraineni
România se UMPLE de rable ABANDONATE de ucraineni
Ucrainenii îşi lasă maşinile în România, în apropierea Vămii Siret fiind un advărat cimitir de maşini. (...)
”Hai marș de aici! Eu sunt moștenitoarea Imperiului Adamescu!” SCANDAL la AGA de la Unirea Shopping Center! Carmen (...)
”Hai marș de aici! Eu sunt moștenitoarea Imperiului Adamescu!” SCANDAL la AGA de la Unirea Shopping Center! Carmen Adamescu, dată afară din sală
Atragerea răspunderii lui Carmen Adamescu a fost votată Adunarea Generală a Acționarilor (AGA, (...)
 
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY