ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 decembrie 2018

 
 

Radio Crazy [8/12/2018]

 
S-a lansat coloana sonora a filmului „Mary Poppins Returns”
     
S-a lansat coloana sonora a filmului „Mary Poppins Returns”

Inceputul lunii decembrie vine la pachet cu o veste exceptionala pentru iubitorii seriei Mary Poppins – s-a lansat coloana sonora a filmului „Mary Poppins Returns”. Soundtrack-ul va reuni o suita de piese originale, compuse de Marc Shaiman („Hairspray”, „South Park”) – premiat cu un Grammy si castigator al unui premiu Tony. Versurile pieselor au fost scrise de Scott Wittman („Hairspray”, „Smash”). Filmul „Mary Poppins Returns” este regizat de catre Rob Marshall, iar distributia va urmari evolutiile lui Emily Blunt (in rolul lui Mary Poppins), Julie Walters, ce o va interpreta pe Ellen, Ben Whishaw (ca Michael Banks), Emily Mortimer (ca Jane Banks), Colin Firth, in rolul lui William Weatherall Wilkins si Meryl Streep – care o va interpreta pe verisoara Topsy. Premiera musicalului Disney va avea loc in cinematografele din Romania incepand cu 21 decembrie si va urmari povestea lui Mary Poppins, care se intoarce pentru a ajuta o noua generatie de copii Banks sa isi gaseasca fericirea, in urma unei imense pierderi. Poti asculta / descarca albumul aici: https://umusic.lnk.to/MaryPoppinsPR, apoi te astept cu impresii. Enjoy!

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY