ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI14 decembrie 2018

 
 

Radio Crazy [8/12/2018]

 
Bastille lanseaza albumul cu numarul 4 din colectia “Other People’s Heartache”
     
Bastille lanseaza albumul cu numarul 4 din colectia “Other People’s Heartache”

Mult asteptatul album- mixtape- Bastille, “Other People’s Heartache Pt.4”, care a debutat muzical cu un cover original al piesei lui Cat Stevens, “Wild World”, tocmai s-a lansat, impreuna cu cel de-al doilea single extras, “Grip”, in colaborare cu Seeb. Noua colectie de coveruri functioneaza ca o punte sensibila intre sentimentele evocate de albumul 2 si cel de-al treilea, parte din aceeasi colectie, “Other People’s Heartache”. Daca la inceput colectia de albume “Other People’s Heartache” continea, de fapt, soundtrack-uri de filme, ulterior, cei de la Bastille au transformat toata seria intr-un playlist apocaliptic care subtitreaza perfect viziuna pop culture-ului. Mixtape-urile “Other People’s Heartache” si-au inceput povestea in 2012, ca o forma de integrare a colaborarilor Bastille cu alti artisti, cu un aer experimental si abordand diferite stiluri, genuri si metode de productie. Ulterior, albumele s-au dovedit un mare succes si trupa le-a inclus in repertoriul sau, dupa ce mash-up-ul pentru Corona, “The Rhythm Of The Night” si piesa Snap!, “Rhythm Is A Dancer”, a urcat rapid pe locul 2 in topurile internationale. Colaborarile Bastille pentru aceasta serie de albume include artisti precum Haim, Kate Tempest, Lizzo, Elle Eyre, Angel Haze, Rag’n’Bone Man, MNEK si Skunk Anansie. Albumul “Other People’s Heartache Pt.4”, produs de catre Bastille si colaboratorul de incredere Mark Crew, promoveaza, din nou, arta de a reinventa piese pe care le-au oferit alti artisti de-a lungul timpului. Trupa reuneste intr-un singur material discografic piese clasice din repertoriul Bastille si coveruri ale unor piese emblematice. “Exista ceva eliberator in procesul de reinterpretare a unei piese care te-a afectat emotional la un moment dat. La fel ca un omagiu, un remake devine de fapt ecoul trairilor (...)

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY