ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 decembrie 2018

 
 

SNOOKER | Racheta îşi surclasează adversarii. Ronnie O'Sullivan este primul finalist al Campionatului Regatului Unit (...)

ProSport [8/12/2018]

 
SNOOKER | Racheta îşi surclasează adversarii. Ronnie O'Sullivan este primul finalist al Campionatului Regatului Unit şi poate şterge un nou record impresionant al lui Stephen Hendry
     
SNOOKER | Racheta îşi surclasează adversarii. Ronnie O'Sullivan este primul finalist al Campionatului Regatului Unit şi poate şterge un nou record impresionant al lui Stephen Hendry

Ronnie O'Sullivan a cedat doar 3 jocuri în ultimele 4 partide la Campionatul Regatului Unit şi este la o victorie distanţă de un record impresionant.

[cititi articolul complet în ProSport]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din ProSport :
 
”Am văzut acum câteva zile în presă”. Cum a primit Dan Nistor vestea că Gomelt are un salariu mai mare decât (...)
”Am văzut acum câteva zile în presă”. Cum a primit Dan Nistor vestea că Gomelt are un salariu mai mare decât el
Căpitanul celor de la Dinamo, Dan Nistor, a dezvăluit cum a reacţionat când a aflat că Tomislav (...)
Adio, canal de sport la TVR? Postul public are cea mai săracă ofertă de evenimente sportive după ce a pierdut CM şi CE (...)
Adio, canal de sport la TVR? Postul public are cea mai săracă ofertă de evenimente sportive după ce a pierdut CM şi CE de handbal. În 2018, a primit o sumă uluitoare din bani publici şi are al doilea (...)
Campionatele Mondiale şi Europene de handbal masculin şi feminin organizate în următorii trei ani (...)
Biletele pentru derby-ul FCSB - CFR au fost puse în vânzare. Cât costă şi programul caselor
Biletele pentru derby-ul FCSB - CFR au fost puse în vânzare. Cât costă şi programul caselor
Biletele pentru derby-ul FCSB - CFR au fost puse în vânzare. Cât costă şi programul caselor de (...)
VIDEO şi FOTO | Sapă ca să scapi. Englezii au venit să joace în România, au ajuns să dea la lopată la stadion, iar în cele (...)
VIDEO şi FOTO | Sapă ca să scapi. Englezii au venit să joace în România, au ajuns să dea la lopată la stadion, iar în cele din urmă au deszăpezit şi pista aeroportului din Timişoara. Imagini (...)
VIDEO şi FOTO | Sapă ca să scapi. Englezii au venit să joace în România, au ajuns să dea la lopată la (...)
ULTIMA ORĂ: Înlocuitorul lui Mourinho la United, un antrenor învins de două ori de FCSB! Surpriză de proporţii anunţată (...)
ULTIMA ORĂ: Înlocuitorul lui Mourinho la United, un antrenor învins de două ori de FCSB! Surpriză de proporţii anunţată de presa din Anglia
Ole Gunnar Solskjaer (45 de ani) e anunţat de presa engleză drept succesorul lui Jose Mourinho pe (...)
 
[Toate articolele din: ProSport +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY