ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 decembrie 2018

 
 

Mesagerul Hunedorean [8/12/2018]

 
Membrii unei grupări de spărgători au fost arestaţi
     
Membrii unei grupări de spărgători au fost arestaţi

                                                          Maximilian Gânju Poliţiştii hunedoreni au efectuat şase percheziţii domiciliare la o grupare care se ocupa cu furturi din magazine. Ancheta derulată de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Hunedoara arată că suspecţii, patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani, toţi din municipiul Hunedoara, acţionau pe […] The post Membrii unei grupări de spărgători au fost arestaţi appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY