ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 decembrie 2018

 
 

Argument [8/12/2018]

 
Chiar dacă nu e nici mijlocul lui decembrie, pensionarii reşiţeni au chefuit de... revelion
     
Chiar dacă nu e nici mijlocul lui decembrie, pensionarii reşiţeni au chefuit de... revelion

Chiar dacă ne aflăm în Postul Crăciunului, petrecerile de sfârşit de an se ţin lanţ. Surprinzător, cei mai grăbiţi să chefuiască după un an tumultos pe scena politică se dovedesc  pensionarii. Vineri seara, zi de post în post cum ar veni, aceştia au răspuns prezenţi la iniţiativa Pimăriei Reşiţa care a organizat o petrecere pe cinste, echivalentul unui revelion petrecut în avans.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY