ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 decembrie 2018

 
 

Radio Crazy [8/12/2018]

 
Hardwell – How You Love Me (feat. Conor Maynard & Snoop Dogg)
     
Hardwell – How You Love Me (feat. Conor Maynard & Snoop Dogg)

Hardwell isi lanseaza cel mai nou single in colaborare cu Conor Maynard si Snoop Dogg. Hardwell ne incanta cu o piesa pop tropicala prin vocea emblematica a lui Snoop Dogg, in combinatie cu gustul dulce de pop din partea lui Conor Maynard. DJ-ul olandez este unul dintre liderii muzicii electronice, remarcandu-se prin piese precum “Spaceman”, “Apollo (feat. Amba Shepard)” si “Dare You (feat. Matthew Koma)”, dar este si creatorul unor documentare premiate, cum ar fi “I AM Hardwell Documentary”. Printre artistii cu care a mai colaborat de-a lungul timpului ii putem mentiona si pe Tiësto, Jay Sean, Craig David, dar si Jason Derulo. De-a lungul timpului a participat ca headliner la diferite festivaluri de mare anvergura, printre care si Ultra Music Festival Miami, Coachella, Tomorrowland, Lollapalooza. Pe langa asta, concertele lui caritabile, Indian United We Are si Guestlist4good, s-au bucurat de prezenta unui numar foarte mare de participanti. 100 mii de persoane s-au alaturat cauzei nobile pentru a sustine educatia copiilor in cadrul programului Magic Bus. Piesa “How You Love Me” (feat. Conor Maynard & Snoop Dogg) este disponibila acum in magazinele digitale: http://bit.ly/HWLHYLM Pareri?

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY