ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 decembrie 2018

 
 

Radio Crazy [8/12/2018]

 
DaniLeigh lanseaza albumul „The Plan”
     
DaniLeigh lanseaza albumul „The Plan”

DaniLeigh incheie anul cum se cuvine si isi lanseaza albumul de debut, intitulat „The Plan”, ce reuneste single-urile „Blue Chips” si „Lil Bebe”. „<The Plan> este despre toata viata mea. Planul este sa am grija de familia mea, sa fiu o inspiratie pentru oamenii de pretutindeni, sa aduc lumina si sa fiu iubita.” – declara artista de doar 23 de ani. Poti asculta/ descarca albumul aici: https://umusic.lnk.to/ThePlanPR, apoi te astept cu impresii. Enjoy!

[cititi articolul complet în Radio Crazy]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Radio Crazy :
 
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY