ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 decembrie 2018

 
 

Vestea [8/12/2018]

 
Politicienii nu au mai urcat pe scenă! Deschiderea Târgului de Crăciun – Arsene în culise, Chitic printre tarabe!
     
Politicienii nu au mai urcat pe scenă! Deschiderea Târgului de Crăciun – Arsene în culise, Chitic printre tarabe!

S-a dat startul celei de-a treia ediții a Târgului de Crăciun la Neamț și deja acest an marchează o premieră: deschiderea manifestării a fost făcută fără politicieni pe scenă. Târgul e organizat de Consiliul Județean (prin Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare – CCCS) cu sprijinul Primăriei Piatra Neamț și, de astă dată, niciunul din șefii supremi ai celor două instituții nu a mai fost vedetă la microfon. Primarul Dragoș Chitic nu a fost văzut deloc în zona scenei la Curtea Domnească (cel puțin de reporterul Vestea). Nu era in culise (laterala scenei) acolo unde stau de obicei VIP-urile politico-administrative dar, împreună cu câțiva membri ai echipei sale, a făcut o tură și printre tarabele din piațetă și a asistat și la spectacol. Arsene a fost și el la târg, ba chiar a ajuns (de la o altă acțiune) înainte de a urca pe scenă vedeta serii Lou Bega. Șeful CJ a fost cel care la edițiile precedente i-a anunțat pe cei care erau VIPurile artistice ale serii însă, de astă dată, nu a mai făcut acest pas. Nu știm de ce, nu speculăm, că ar fi prea multe ipoteze posibile. Arsene nu a venit de unul singur ci însoțit de cealaltă șefă a județului, prefecta Daniela Soroceanu dar și de ex-ministrul Ilan Laufer (cel care se dădea victimă a discriminării rasiale), de Elena Baltag Kusmanovici (fostă șef voluntar la CJ) și de Oana bulai (fost administrator public al județului, actualmente consilier al Premierului Viorica Dăncilă). Odată cu Arsene au sosit și vicepreședintele de la CJ, Ion Asaftei dar și subprefectul Doru Ungureanu. Deschiderea Târgului de Crăciun a fost făcută de Carmen Nastasă, directorul CCCS) care a spus pe scurt despre crosul organizatoric derulat de instituția pe care o conduce pentru ca practic, într-o săptămână să realizeze cam toate pregătirile (reamintim că votul a fost dat tarziu de CJ, după câteva ședințe în care PSD (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY