ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 decembrie 2018

 
 

Jurnalmm [8/12/2018]

 
C.S. Minaur Baia Mare şi AHC Dunărea Călăraşi – Duminică, 09 decembrie a.c., începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor a Şcolii „Vasile Alecsandri”
     
C.S. Minaur Baia Mare şi AHC Dunărea Călăraşi – Duminică, 09 decembrie a.c., începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor a Şcolii „Vasile Alecsandri”

Jandarmii maramureşeni vor fi prezenţi la datorie şi de această dată pentru a asigura condiţii optime desfăşurării competiţiilor sportive. Duminică, 09 decembrie a.c., începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor a Şcolii „Vasile Alecsandri” din Baia Mare se va desfăşura meciul de handbal masculin dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare şi AHC Dunărea Călăraşi, din cadrul Cupei României „Fan Curier”. Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş face următoarele recomandări: – spectatorii trebuie să respecte măsurile adoptate de organizator (ora de acces, obiecte interzise, locuri de parcare, punctele de acces, etc.); – în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forţelor de ordine; – înainte, pe timpul desfăşurării şi după încheierea competiţiilor sportive spectatorii trebuie să dea dovadă de fair-play pentru susţinerea echipei favorite şi să nu arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să nu pătrundă în spaţiul de joc sau să deterioreze mobilierul în interiorul locului de desfăşurare; – participanţii  la aceste evenimente trebuie să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. În situaţia în care se constată că, în urma producerii unor acte de violenţă este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, sportivilor, oficialilor, personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi, se va acţiona pentru restabilirea ordinii publice.  ,,Recomandăm spectatorilor să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY