ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 decembrie 2018

 
 

Jurnalmm [8/12/2018]

 
Prognoza meteo pentru weekend! Se strică vremea în MARAMURES
     
Prognoza meteo pentru weekend! Se strică vremea în MARAMURES

Prognoza meteo pentru weekend! Se strică vremea în MARAMURES Vremea ramane închisă azi  Va ploua. La munte precipitațiile vor fi mixte. Izolat vor fi condiții de polei. Temperaturile vor fi cuprinse intre 2 și 5 grade, iar minimele intre -1 grad și 2 grade. Vremea a fost în general inchisa. Au căzut, in timpul zilei precipitații sub formă de ninsoare. Noaptea trecută a nins slab in zona de munte. Vântul a prezentat intensificări trecătoare la munte. Stratul de zăpadă masura până la 8 cm la Vf.Iezer. Carosabilul sectoarelor de drumuri naționale este curat și umed. Cer acoperit, vizibilitate buna in trafic. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 17 utilaje și au împrăștiat 92 tone sare.  Temperaturi in cursul nopții trecute Baia Mare 1 grad, Seini 2 grade Baia Sprie  Târgu Lăpuș și Vișeu 0 grade -1 grad la Sighetu Marmației și Petrova, -2 grade Celsius la Borșa și Ocna Sugatag.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY