ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI9 decembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [8/12/2018]

 
Înjunghiată în plină stradă de soțul gelos. Copilul a fost martor la îngrozitoarea scenă
     
Înjunghiată în plină stradă de soțul gelos. Copilul a fost martor la îngrozitoarea scenă

O gorjeancă în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiată, ieri, pe o stradă din municipiul Motru de către soţul acesteia. Copilul celor doi, în vârstă de șase ani, a asistat la toată scena. Doina Şchiopan plecase de mai mult timp de la domiciliul conjugal, din comuna Şovarna, judeţul Mehedinţi, pentru că se săturase de bătăile pe care le primea de la soţul său. Femeia se refugiase împreună cu cei doi copii minori la locuinţa părinţilor, lângă municipiul Motru. Aceasta a fost urmărită de soțul agresor, ieri dimineață, în timp ce își ducea copiii la la școală și, la un moment dat, a atacat-o. Femeia a înjunghiată în spate și alta în abdomen. Aceasta a ajuns pe picioarele ei la spital, dar se află în stare foarte gravă. Soțul a încercat și el să se sinucidă, dar s-a zgâriat mai mult cu lama cuțitului. Articolul Înjunghiată în plină stradă de soțul gelos. Copilul a fost martor la îngrozitoarea scenă apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY