ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 decembrie 2018

 
 

Scenariu de Oscar | „Am crescut uitându-mă la Alice, iar acum... Wow, sunt lângă ea!”. Marele vis al Cristinei Florică, (...)

ProSport [8/12/2018]

 
Scenariu de Oscar | „Am crescut uitându-mă la Alice, iar acum... Wow, sunt lângă ea!”. Marele vis al Cristinei Florică, extremă la naţionala de handbal
     
Scenariu de Oscar | „Am crescut uitându-mă la Alice, iar acum... Wow, sunt lângă ea!”. Marele vis al Cristinei Florică, extremă la naţionala de handbal

Cristina Florică (26 ani) a devenit o jucătoare de bază la naţionala României, la Campionatul European din Franţa. Ea se află într-un Top 5 la minute de joc petrecute în teren la turneul final, după Cristina Neagu, Crina Pintea, Eliza Buceschi şi Yuliya Dumanska. Jucătoarea de la SCM...

[cititi articolul complet în ProSport]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din ProSport :
 
Tricolorele, săgeţi către maniera de arbitraj: Aşa a fost de la început, am ştiut, a trebuit să luptăm cu asta!. Toate (...)
Tricolorele, săgeţi către maniera de arbitraj: "Aşa a fost de la început, am ştiut, a trebuit să luptăm cu asta!". Toate gândurile spre Neagu: "Mă doare sufeltul"
"Săgeţi" către maniera de arbitraj din partea tricolorelor: "Aşa a fost de la început, am ştiut, a (...)
Campionatul Mondial al Cluburilor a debutat cu un meci nebun! Al-Ain a fost condusă cu 3-0 la pauză, dar s-a impus la (...)
Campionatul Mondial al Cluburilor a debutat cu un meci nebun! Al-Ain a fost condusă cu 3-0 la pauză, dar s-a impus la loviturile de departajare. Cum arată (...)
Campionatul Mondial al Cluburilor a debutat miercuri cu un meci superb: Al-Ain a învins Team (...)
Am jucat bine azi, am avut ocazii, dar am fost moi în unele momente. Gândul lui Ambros Martin stă doar la accidentarea (...)
"Am jucat bine azi, am avut ocazii, dar am fost moi în unele momente". Gândul lui Ambros Martin stă doar la accidentarea Cristinei Neagu: "Lucrurile nu arată prea (...)
Selecţionerul României, Ambros Martin, a apărut calm după înfrângerea cu Ungaria, scor (...)
Din păcate, se poate vorbi despre aşa ceva. Anunţul Elizei Buceschi despre accidentarea Cristinei Neagu şi un discurs (...)
"Din păcate, se poate vorbi despre aşa ceva". Anunţul Elizei Buceschi despre accidentarea Cristinei Neagu şi un discurs apăsat: "Un meci urât, trebuie să-l uităm, cred că avem o problemă (...)
Eliza Buceschi a apărut foarte supărată la interviurile de după meciul cu Ungaria, pierdut cu (...)
LIVE BLOG Liga Campionilor | Ultima seară de UCL din 2018. Real Madrid - ŢSKA Moscova se joacă ACUM. Ruşii conduc cu (...)
LIVE BLOG Liga Campionilor | Ultima seară de UCL din 2018. Real Madrid - ŢSKA Moscova se joacă ACUM. Ruşii conduc cu 2-0. Echipele calificate/eliminate
LIVE BLOG Liga Campionilor.
 
[Toate articolele din: ProSport +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY