ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 decembrie 2018

 
 

Argument [7/12/2018]

 
Reînvie USL în Caraş-Severin? Ionuţ Popovici nu exclude această posibilitate!
     
Reînvie USL în Caraş-Severin? Ionuţ Popovici nu exclude această posibilitate!

Preşedintele Filialei judeţene a Partidului Mişcarea Populară, Ionuţ Popovici, care este şi vicepreşedinte al Consiliului judeţean, a mărturisit într-o conferinţă de presă că va continua să lucreze în echipă la CJ cu preşedintele Silviu Hurduzeu şi că nu ar fi exclus ca pe viitor să asistăm la reînvierea USL în Caraş-Severin, odată cu plecarea la Pro România a lui Ion Mocioalcă.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY