ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 decembrie 2018

 
 

Jurnalmm [8/12/2018]

 
Cine-l păzeşte pe Prinţul Charles în Maramureş? Viaţa are câteodata nişte ironii incredibile
     
Cine-l păzeşte pe Prinţul Charles în Maramureş? Viaţa are câteodata nişte ironii incredibile

Paparazzo Duncan Ridgley a fost „lup singuratic” timp de patru ani. Apoi a intrat în echipa „The Sun” – al zecelea ziar din lume ca vânzări, și „News of The World”, tabloidul închis anul trecut de Rupert Murdoch în urma interceptărilor ilegale. Acum conduce o agenție de paparazzi în România, are afaceri hoteliere în Egipt și câteva cabane în Maramureș. VEZI:Vacante pentru toti romanii – REDUCERI  de Centenar, valabile pana la 8 decembrie 2018! Duncan Ridgley și-a cumpărat casă în localitatea Breb din județul Maramureș. Ce ironie: fugi toată viața după Prințul Charles, iar când decizi să lași deoparte vechiul stil de viață, te trezești vecin, gard în gard, taman cu el… „Brebul era exact ca în imaginația mea!”, spune Duncan despre idilicul sat din nordul României. Prințului Charles, vechiul „client” al vestitului „papa razzo” este acum vecinul fostul său “vânător”! Această potriveală a sorții i-a frapat și pe jurnaliștii de la celebrul ghid turistic internațional „Lone ly Planet”, care, veniți să descopere minunile Mara mureșului, au dat, pe o uliță din Breb, peste cine? Peste „gospodarul” Duncan Ridgley. „Cum a devenit Prințul vecin cu un «paparazzo» – în Transilvania”. Acesta a fost titlul care a făcut furori în presa tabloidă din Marea Britanie. Retras la Breb, la mai bine de 5 ani de când părăsise Londra, Duncan a devenit, fără să vrea, vedetă de tabloid, alături de ve detele pe care, odinioară, le poza el însuși! Iată, într-adevăr, „ceva diferit”. A făcut pe instalatorul ca s-o imortalizeze pe Madonna „Cred că nu a fost membru al Casei Re gale engleze pe care să nu-l fi urmărit și fotografiat”, își amintește Duncan Ridgley, când vine vorba despre vecinul său de gard, Prințul Charles. În anii ‚80, când Duncan era în vârful carierei sale de „paparazzo”, Lady Diana și Charles for mau cuplul momentu lui. A făcut o mul țime de fotografii cu Lady (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]




            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY