ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 decembrie 2018

 
 

Deşteptarea [7/12/2018]

 
Voluntari ecologiști premiați la Palatul Copiilor
     
Voluntari ecologiști premiați la Palatul Copiilor

Palatul Copiilor din Bacău a găzduit activitatea de jurizare a celor 70 de lucrări înscrise la cea de a treia ediție a Concursului județean de ecologie organizat prin proiectul „Voluntar pentru pădure”, aplicat cu sprijinul Direcției Silvice Bacău. La eveniment au participat Maria Ionos, de la Agenția pentru Protecția Mediului, și inginerii Alexandru Szabo și […] Articolul Voluntari ecologiști premiați la Palatul Copiilor apare prima dată în Deșteptarea- Ziarul Bacăului.

[cititi articolul complet în Deşteptarea]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Deşteptarea :
 
 
[Toate articolele din: Deşteptarea +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY