ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 decembrie 2018

 
 

Deşteptarea [7/12/2018]

 
„Nimic mai înrobitor și-n același timp sublim, decât blestemul scrisului”
     
„Nimic mai înrobitor și-n același timp sublim, decât blestemul scrisului”

„Docuficțiuni critice. Exerciții de hermeneutică. III. Critica Prozei” (Rovimed Publishers, 2018, 507 pagini). Este volumul pe care Petre Isachi ni-l face cadou, continuând ciclul început cu discursul critic aplecat asupra Criticii și Poeziei. Demersul hermeneutic este impresionant. În cele aproape 50 de studii, eseuri și cronici, criticul și istoricul literar poposește asupra creațiilor unor Ismail […] Articolul „Nimic mai înrobitor și-n același timp sublim, decât blestemul scrisului” apare prima dată în Deșteptarea- Ziarul Bacăului.

[cititi articolul complet în Deşteptarea]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Deşteptarea :
 
 
[Toate articolele din: Deşteptarea +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY