ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI13 decembrie 2018

 
 

Spania a încheiat conturile, Germania este în coasta României şi Olandei! Urmează Norvegia – Ungaria

ProSport [7/12/2018]

 
Spania a încheiat conturile, Germania este în coasta României şi Olandei! Urmează Norvegia – Ungaria
     
Spania a încheiat conturile, Germania este în coasta României şi Olandei! Urmează Norvegia – Ungaria

Germania a învins Spania cu 29-23 în primul meci din grupa principală de la Nancy, din care face parte şi România. Cu această victorie, selecţionata lui Henk Groener a egalat România şi Olanda la puncte.

[cititi articolul complet în ProSport]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din ProSport :
 
O palmă pentru miliardarii de la Red Bull. Salzburg a învins Celtic, sora Leipzig era ca şi calificată, dar totul s-a (...)
O palmă pentru miliardarii de la Red Bull. Salzburg a învins Celtic, "sora" Leipzig era ca şi calificată, dar totul s-a năruit pe final. Rosenborg a terminat pe ultimul loc, dar a murit cu dreptatea (...)
FC Salzburg a încercat să-şi ajute "sora", pe RB Leizpig, să ajungă în 16-imile Ligii Europa, dar (...)
Sezon modest pentru România în cupele europene. Câţi reprezentanţi vom avea în fazele eliminatorii ale Europa League. (...)
Sezon modest pentru România în cupele europene. Câţi reprezentanţi vom avea în fazele eliminatorii ale Europa League. Suntem prea mici pentru Champions League
Românii care au mai rămas în cupele europene.
Europa League | Olympiacos a lăsat acasă gigantul AC Milan! PAOK a fost eliminată de BATE Borisov. Malmo a produs (...)
Europa League | Olympiacos a lăsat acasă gigantul AC Milan! PAOK a fost eliminată de BATE Borisov. Malmo a produs şocul serii. Dudelange a remizat cu Betis. Rezultatele complete + echipele (...)
Rezultate Europa League, etapa 6.
Ruptura totală Poli Iaşi - Horia Sabo, anunţată de la primărie. Investitorul nostru nu a fost un investitor, ci un (...)
Ruptura totală Poli Iaşi - Horia Sabo, anunţată de la primărie. "Investitorul nostru nu a fost un investitor, ci un consumator de resurse. Să împrumute clubul putea să o facă şi Costel de la sculărie". (...)
Poli Iaşi a anunţat ruptura de Horia Sabo în cadrul unei conferinţe de presă, la Primărie: ”Dacă nu (...)
Încep problemele pentru Răzvan Lucescu? Mesajul din lojă după umilinţa suferită de PAOK: ”Aş vrea să mă trezesc cu (...)
Încep problemele pentru Răzvan Lucescu? Mesajul din lojă după umilinţa suferită de PAOK: ”Aş vrea să mă trezesc cu amnezie, să uit ruşinea asta!”
PAOK Salonic părăseşte această ediţie a grupelor Europa League după un parcurs ruşinos. Echipa (...)
 
[Toate articolele din: ProSport +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY