ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 decembrie 2018

 
 

News Buzău [7/12/2018]

 
Marina Baboi - perla atletismului romanesc, pregatiri intense pentru noul sezon
     
Marina Baboi - perla atletismului romanesc, pregatiri intense pentru noul sezon

Buzoianca Marina Baboi, legitimata la SCM Gloria Buzau si Steaua Bucuresti, se pregateste in aceasta perioada in Poiana Brasov. Startul noului sezon bate la usa, iar la finalul lunii ianuarie se deschide seria de competitii. Pentru anul urmator, Marina Baboi, una dintre cele mai talentate si complete atlete de pe continent, isi propune evolutii dintre cele mai bune atat la Campionatele Nationale, dar si la Campionatele Europene de seniori si la Balcaniada.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY