ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI12 decembrie 2018

 
 

Constanţeanul [7/12/2018]

 
Sâmbătă, 8 decembrie, MAREA DESCHIDERE a Tărâmului Magic al Crăciunului!
     
Sâmbătă, 8 decembrie, MAREA DESCHIDERE a Tărâmului Magic al Crăciunului!

Tărâmul Magic al Crăciunului se deschide sâmbătă, 08 decembrie, începând cu ora 17:00, şi vă invită pe toţi, părinţi, copii, bunici, în Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcărie din Constanţa să sărbătorim împreună inaugurarea celui mai frumos eveniment al acestei ierni. După deschiderea iluminată feeric de un superb foc de artificii, Gaşca Zurli va intra în scenă pentru a încălzi spiritele şi pentru a educa minţi. Seara se va încheia cu unul dintre cele mai îndrăgite spectacole ale Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare” din Constanţa, „Cei trei purceluşi”. Vă aşteptăm cu drag! Ţara Piticilor s-a transformat într-un tărâm de poveste în care vă aşteaptă personajele din basmele îndrăgite ale copilăriei, înconjurate de decoruri spectaculoase, o scenă fermecată şi multă distracţie. Dimensiunea educativă şi creativă a programului Tărâmului Magic este cuprinsă în cadrul Atelierelor. Mai precis, există Atelierul de Magie, Atelierul Pinguinilor Muzicali, Atelierul de Jucării, Casa Hobbiţilor şi Ambasada lui Moş Crăciun al căror program începe, în fiecare zi, de luni şi până joi inclusiv, de la ora 13.00 şi se încheie la ora 21.00. Vineri, sâmbătă şi duminică, programul debutează de la ora 11.00, încheindu-se tot la ora 21.00. Fiecare „curs” are 30 de minute şi este susţinut de profesori specializaţi în domeniile muzică (voce şi instrumente), teatru, dans, pictură, pe toate suprafeţele, în diverse genuri, magie, jocuri logice şi lego. Programul integral poate fi consultat pe site-ul evenimentului, precum şi pe pagina de facebook creată special în acest scop. Tărâmul Magic al Crăciunului are şi o componentă gastronomică, pe care o puteţi regăsi în Târgul de Crăciun, care pune la dispoziţia părinţilor, bunicilor şi copiilor cele mai variate produse cu specific de Sărbători, din toate gamele şi pentru toate gusturile şi buzunarele. Tărâmul Magic al Crăciunului (...)

[cititi articolul complet în Constanţeanul]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Constanţeanul :
 
 
[Toate articolele din: Constanţeanul +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY