ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI9 decembrie 2018

 
 

Constanţeanul [7/12/2018]

 
Ministrul Spiridușiei a fost remaniat
     
Ministrul Spiridușiei a fost remaniat

Dacă n-ar fi demn de-un zâmbet strâmb și trist, am putea să râdem de modul în care Consiliul Județean Constanța a ratat posibilitatea de a inventa Spiridușia, țara animalelor fermecate, oferind, astfel, o surpriză frumoasă tuturor copiilor care, printre nori albi și roz de vată de zahăr, printre mere și morcovi trași în zahăr, printre cronțănele de sezon și ceaiuri calde pentru nasuri reci, ar putea să zâmbească locatarilor necuvântători din Microrezervația din Complexul Muzeal de Științele Naturii Constanța, în frunte cu vedetele momentului, renii. Sau prietenilor lor din bazin, delfinii. Ori, poate, papagalilor gălăgioși sau lacomilor pelicani. Sau ar fi putut să caște ochi mulți și curioși spre cerul înstelat al Planetariului, căutând sania lui Moș Crăciun, care își face încălzirea, cel mai probabil printre Carul Mic și Carul Mare (așa mi-a spus un elf ieri seară). Spiridușia ar fi putut fi o țară surpriză, dacă onor Consiliul Județean ar fi consimțit să dea câțiva lei buget și să cheme alături puterile culturale de la Centrul Theodor Burada, aflat tot sub poruncile sale. În loc să facă toate acestea, să aprindă luminile bucuriei pentru copii, i-a ars un ciomag pe spinare și l-a remaniat pe Ministrul Spiridușiei, Adi Bâlbă, simpaticul nostru Doctor Planet, pe care îl cunoaște o Românie întreagă, acum și unit-centenară… PS Ideea Spiridușiei aparține Cetățeanului Coman, care a prezentat-o și pe gură și în scris, și în public și în privat, autorităților cu pix, cetățean care consideră că Doctor Planet ar fi cel mai potrivit conducător al unui astfel de proiect. Din păcate, autoritățile au nevoie de un ORL-ist. Post-ul Ministrul Spiridușiei a fost remaniat apare prima dată în (...)

[cititi articolul complet în Constanţeanul]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Constanţeanul :
 
 
[Toate articolele din: Constanţeanul +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY