ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 decembrie 2018

 
 

SibiuNews [7/12/2018]

 
Crucea Roșie Filiala Sibiu îl trimite pe Moș Crăciun să vestească sibienilor sărbătorile... Așa se întâmplă de mai bine de 10 ani!
     
Crucea Roșie Filiala Sibiu îl trimite pe Moș Crăciun să vestească sibienilor sărbătorile... Așa se întâmplă de mai bine de 10 ani!

Dacă doriţi să le oferiţi celor mici și anul acesta un cadou special şi o sărbătoare de neiutat, Crucea Roşie Sibiu îl poate aduce şi în acest an pe bunul Moş Crăciun în casele dumneavoastă, conform tradiției deja înstăpânite la Crucea Roșie Sibiu de... ani de zile. Read (...)

[cititi articolul complet în SibiuNews]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY